i know i should forget but i can'tvar snabb med "fler bilder kommer" denna gången kan man sä'
jessica fotade mig ute i moder natur.
jag redigerade bilden lite snabbt.

you've been thunderstruckblev ju som sagt studion igår! dock när man kom dit så var det första man fick veta, att synken var borta (som gör att alla blixtar funkar tillsammans) och att de bra lamporna också var borta samt reflexskärmarna! så vi allihopa blev lite smått deppiga där.. men vi kom sedan fram till att vi kunde sätta ena lampan med bouncer på bakom, som bakgrund och den andra lampan framför. och då kunde vi komma någonstans i alla fall.

slänger upp en bild på jessica som fick modellera för mig!
fler bilder kommer..

i'm just penny on the train track waiting for my judgement dayerika har fått mig att börja lyssna på denna låten, och nu kan jag inte sluta. skön att lyssna på nu när man har suttit med lite plugg en stund.

drog hem tidigt från skolan idag, har suttit och målat på min tavla till skolan på eftermiddagen sen. och nu känner jag att linserna inte har varit på - huvudvärk? yes sir. nu mina vännor, blir det kvällsmat, dusch, läsa romeo & julia (svenska uppg) och soova! ses imorgon!

talking smooth, play by the rules, like a lady

rykten bör man skapa själv, annars gör någon annan det åt en

find a new one to foolkom precis fram till att jag har 8 skoldagar kvar innan turkiet. ett problem bara! jag har sjukt mycket att göra innan dess vad det gäller skolan! kanske bäst att lägga på ett kål? blir svårt att få ur tummen denna gången tror jag..

you are the thunder and i am the lightning

lite kul med lång slutartid är det allt.

how could this silence be so loudlite cool blev den allt. med kameran i handen överlever man sammanlagda tre timmar i kyrkan,
kan man sä'