rubenmest för att min Ruben är bäst.

walk a mile with my shoes


nelly.com / 399:-

såå snygga! är väldigt väldigt sugen på leoparden! väldigt väldigt..

surgery isn't that bad


suttit och redigerat bilder denna kväll, eller denna dag? i alla fall, man kan lämna in för en vårutställning på fredag i skolan. antar att jag chansen i år! då jag inte hade någon tid förra året att fixa det eftersom man måste ha 3 tavlor att lämna in för att kunna vara med i själva utställningen.
har alltså tänkt sätta in domma i en ram tillsammans och skicka in 2 andra tavlor jag har målat.

bilden längst ner till vänster är nog favoriten!
dock är jag lite fundersam över bilden längst upp till höger, om jag ska ta en annan bild istället. vad tycker folket?

ännu ett tack till erika som ställde upp på bilderna :)

get down with the sicknesshar en väldigt väldigt stark känsla av att jag lagt ut denna bilden innan.

let it fallmest för det ska komma sådär 30cm snö till, denna veckan. tror hela sverige går i depression snart. i alla fall jag!


as the snow flies, on a cold and grey Chicago morning'mobilkamera is the shiet. okej, sanningen är väl den att jag saknar min systemkamera! får deppa med Elvis Presley - In The Ghetto tror han syftar på min lilla håla där. go' låt iaf.

we ain't nothing but fight and shout and tears


eyes on ice


the bad touchkameran är inne på lagning. det är alla hjärtans dag. jag är uttråkad. som fan. pier pressure kör igång i år. på helt fel dag. det är inte okej. jag har tagit kort på finrummet. välkommen.

do you feel like a man when you push her around?klicka på bilden för länken till en asa brao låt! fungerar bara dock för er som har spotify. och bara för att jag är snäll idag, så har jag 3 invites för de som inte har spotify!

you wouldn't believe in lies

grannen får helt enkelt leva med att en liten del av hans hus är med på min blogg. och andra bilden, är som ni ser mitt takfönster. .. nu ser jag inte ens ut längre! har börjat fråga mig själv vart solen tagit vägen? jag vill ha vår och sommar. inte vinterland 24/7 resten av mitt liv!

this somebody ought to be yougillar videon! gillar låten. a lot! trots att den har gått på reklamen på spotify. undligt.

inside your restless soul your heart is dying

sis