don't let the bedbugs bite you


som jag sagt tidigare, lång slutartid plus lampor - is my new thäng! speciellt gatulampor på kvällarna, det är fräscht.

always coca cola


om du lämnade mig nu


ja man skulle ju ställa om klockan natten till idag. jag vaknade på morgonen och tänkte "just det, man ska ju ställa om klockan, lika bra att göra det nu - kan ju försöka själv!" jag skulle inte tänkt den tanken. inte ens rört klockan. inte ens vågat tittat på den. för vet ni vad jag gjorde?? jag tog sönder den totalt.. timvisaren funkar inte längre. rör sig inte, tickar inte. minuterna bara går och går , men inga timmar rusar förbi. min klocka som var så snygg och fin är numera sönder.

heavens on fire


tror jag har laddat upp bilden förut, men sitter på willes dator. eftersom min dampar totalt, as usual. får förmodligen en ny när jag fyller år! drömmen vore ju en mac dator :) men som sagt - det är en dröm.
får väl nöja med någon billig sak denna gången. men bättre det än den jag har nu i alla fall! jag gör ju inte så mycket vid datorn i vilket fall - nördar ju mest vid msn och photoshop .. vilket liv jag har!

bara dårar rusar in


the only exception

mamma var i ullared i måndags, jag fick ny lampa till mina fönster! dock behövs fortfarande krukor. blir kanske en tripp till jönköping imorgon och införskaffa lite sådant. (i behov) då blir det även för min del att gå in på hm! sitter jämt inne på deras hemsida nu för tiden.. och som vanligt är allt slutsålt. "det är inte okey!"
hoppas bara att trippen blir av, får bli lite mer tjat på mamma imorgon! höhö.


kvällen spenderades med jessica och erika. vi kollade som sagt på idol, alla var så snygga ikväll! det gillas.
sedan fick vi samtal från fanny som var med annat folk, och skulle bowla. så en runda bowling hann också meds denna kvällen! .. dock sög jag.

tror inte jag ska berätta något om provet idag! inte kul att läsa om plugg, right? ändå är det, det enda jag lyckas skriva om? illa.

majh gadh! mycket text blev det denna kväll.
well well, nu blir det sängdags för mig!


give me that light

slutartid + spotlights , is my new thäng!

because every rose has it's thorn


it's no longer fun and it's all been over done


going up the country


brick by boring bricksitter och skriker till ante(min snepungade ryska torped) att han ska hålla käften. tror du han lyssnar? är nära på att döda hunden nu! varför ska han få sån panik så fort någon åker hemifrån? antar att det blir till att höja volymen ännu en gång.


var inne på lack & luder idag när ja kom hem och tänkte köpa uggz. dom hade två kvar, i strlk 37 och 41! jag behövde 38. irriterande, men var antagligen meningen att jag inte skulle ha dom skorna - man får tänka så. därför gick jag sedan hem och beställe ett par andra skor jag spanat in!
och eftersom man bor i en jävla håla så får man ju göra det, beställa, från Din Sko. jag vill inte bo här. jag vill på .. på väla hade vart bra, i helsingborg :D där ska jag bo!

ignorance it's you new best friend


vart tog sommaren vägen? jag vill inte ha höst och jag vill definitivt inte ha vinter heller! varför kan man bara inte låta det vara sommar? med evigt lov och varmt väder. istället kallt och regningt? jag vill inte bo i sverige.

och efter den här bilden vet ju även allt folk vart jag bor också, vita huset längst ner på gatan är det. men tyckte det var ganska grymt att det var två regnbågar den dagen! right? annars är bilden ganska meningslös och ful :)

rip out the wings of a butterfly


tittade genom gamla bilder och vips, så fann jag denna! gjord för över ett år sedan. har väl utvecklats en del sen dess kanske? men gillar den ändå. brukar nämligen sitta och rita ögon. vet inte varför, bara något man har fastnat för och aldrig kommit ur :P

trying hard to look like gary cooper


sommarens favorit bild tror jag :)

weightless


hittade bilder från i våras, som jag tog under solnedgången på stranden i torekov. kom fram ett antal fåglar då också!


ain't no sunshine when he's gone