regn och åter igen Regnhar ätit världens godaste hamburgare! blev tvungen att äta det efter jag hade kollat på how i met your mother, dom bokstavligt talat gjorde mig sugen!
sedan satt wille pille pedofil (min lillebror) och jag och grillade marshmellows vid kaminen. ja! julen är här. utan snö - istället regn och åter igen Regn.

favorit i repris


favorit i repris! vet att jag lagt upp bilden innan, men börjar bli fattig på bilder. var länge sen jag verkligen drog ut för att fota! måste säga att jag har tappat det lite..  dock kan jag berätta att i veckan har jag skrivit ut en del foton på fotopapper och satt in dom i ramar, har även satt upp en del! så snart är hela min vägg full med bilder som jag önskat! ;> en av bilderna jag satt upp är denna. måste säga att jag är lite smått kär i den faktiskt!

we are shadows in the alley


efter sådär ett dygn har jag fortfarande Anna Ternheims version av Shoreline i huvudet..
bild tagen igår, damn jag var snygg då.

take me down to the paradise city


varför åkte jag hem?

i hear in my mind, all of these voices

jag tycker bättre om den svartvita. så vet inte varför jag lägger upp den första bilden.
men den fyller ju ut lite i alla fall!

no one sleeps when i'm awake


det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp


jag har tappat min julkänsla. för sådär två veckor sen, då ville jag verkligen ha jul och allt vad det hör till. men nu, när det snart är 1sta advent redan, så har jag tappat det helt.. får sitta och lyssna på tröga låtar från Markus Krunegård istället!

älskling du är livet


i've got an ideaoch så var det söndag. meningslösa dag. tänkte sätte mig med psykologi arbetet, men kommer jag ingenstans. vet inte vart jag ska börja. vet inte heller vad det är man ska göra och ha med? ne, detta arbete får nog vänta en vecka till. en vecka för mycket dock.
ska nog spela sims istället. fick faktiskt igång det senare! :D

trött på att frysage mig vår och sommar! genast tack!
sedan om en månad - då får gärna snön komma :) sen ska den vara borta innan januari är slut. då är jag nöjd. eller så ger ni mig en utomlandsresa eller två eller tre..

bara för en sekund..


shut up, and put your money where your mouth is!är sjuk. vart hemma från skolan idag. mådde inte bra igår heller egentligen men tvingade mig till skolan, och sen när jag kom hem så blev det ju inte bättre precis. så idag var jag hemma, har sovit hela dagen i stort sett och kollat på film, djävulen bär prada blev det. lagom film när man inte orkar att hänga med i allt som händer..
jaja. hoppas att resten av folket mår bra ialf. :)

cookie monsterhär är mina cookie monsters som jag gjorde igår! kan säga att dom var riktigt goda också :P dock blev man väldigt blå om läpparna och om tänderna. inte så snyggt när man sedan gick runt i skolan och hälsade på folk, typ som de 9orna som hade besök på skolan idag..

tomtebloss


var ute en kväll på lovet med lillebrodern och fotade lite, hittade nämligen kanske ett av världens största tomtebloss hemma. provade då på (som i stort alla fotobloggare nu mera gör) smäm's lilla experient, försökte mig på lite "ljusgraffitti" men blev inte så mycket mer än ett W - som står för min lillebrors namn William, mer klarade inte lillkillen ;) dock har jag inte med denna bilden här. men tyckte det inte var så mycket mer att visa ^

gillar i alla fall effekterna tomteblosset gav då man körde på lång slutartid och rörde sig massor. me like
blir nog fler sådana här bilder i framtiden skulle jag tro! då dessa foton mest blev på impuls!

timmen är slagen


fångad i rätta ögonblicket


ganska klockren bild, är i alla fall min åsikt då jag faktiskt gillar bilden! tycker den är fångad i rätta ögonblicket!

because the night belongs to us


flip flops

my own design
hade en uppgift på grafisk illustration då vi skulle designa flipflops. jag ville köra på något stort och coolt, så valde att göra en scary-clown! och jag är faktiskt ganska nöjd. var en hel del jobb i Painter med den. men efter lite pust och slit blir det också resultat! första gången jag jobba i Painter också. wawa

nu lättar vi ankar nu sätter vi segel


var ute och fotade lillasyster och hennes kompis Ida igår, pigg som man var! fina höstbilder blev det ändå, valde ju helt rätt dag 31/10!

imorgon är det skola. känns som lovet varat i 2 dagar om man ska vara ärlig, för inte har det varit en hel vecka i alla fall. men men, bara till att bita ihop om 7 veckor är det jullov igen!