hairy


honey, this mirror isn't big enough for the two of us


uuwh. nu orkar jag inte detta. ska sova nu nu nu. är skit trött, har huvudverk och behöver mycket sömn. fast en stund med twilightbok måste jag ha också, innan jag dör.
(luckie me, lyckades jag hittade den fräshaste bilden jag har ever! är precis nyvaken där om jag minns rätt, vaknade på morgonen med kameran jämte mig första tanken "ja, jag tar kort på mig själv :D" asså vad tänker jag med ibland? men, denna bilden turned out ganska snygg ändå..)


måste ännu en gång tillägga att, kärlek till spotify. lyssnar massor på eric hutchinson just nu. såå skön dude, och så skön musik! låten all over now är den jag lyssnar mest på just nu. världens bäst.

en tunna


Visa mig, lär mig, säg mig hur man andas ut. Ge mig ett ord som jag aldrig någonsin hört förut.


supercalifragilisticexpialidocious


Ante, som jag gillar min nya matta! den är fresh!

you better die young


blitzkrieg bop
kan inte bestämma mig för vilken jag gillar mest. vad tycker ni?

it's crazy but it's true..


falling down

en kroatisk palm.

the view


suttit och kollat igenom en hel del bilder nu. dom flesta ifrån kroatien dock. var ju en del, men många bilder var suddiga. hade tagit en många bilder när man satt i bilen, på utsikten.
för jo, den var riktigt fin när man kom in i österrike må' jag säga! (kolla bilderna) så ja, en del kort blev det. och nu har jag lagt onödig tid på att rensa massa bilder samt fixat till en del andra pics.
lagom trött är man. sitter nästan och sover om jag ska vara ärlig! vad är det med mig? numera kan jag inte vara uppe länge alls.